Pogoji poslovanja

1. Registracija

Nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate kot uporabnik. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

 

2. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 16. uro.

 

3. Plačevanje

Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Stroški Pošte Slovenije za odkupninsko pošiljko so dodatni 1 EUR.
* Po predračunu; Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.
* S sistemom PayPal: sistem PayPal omogoča varno plačevanje preko spleta s plačilnimi karticami. Več o sistemi izveste na www.paypal.com.

 

4. Dostava

Stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR, v kolikor je znesek naročila nižji od 20 EUR. Pri naročilu nad 20 EUR stroški pošiljanja znašajo le 1,50 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 40 EUR.

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9.-16. ure ali po dogovoru. Predhodno pokličite 041 523 173 in se dogovorite za točno uro prevzema. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan oz. takoj ko so izdelki na zalogi. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

 

5. Cene

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan nakupa in do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

 

6. Vračilo in zamenjava blaga

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@power-box.si, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

 

7. Reklamacije in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 041 523 173, preko emaila info@power-box.si. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej navedena.

 

8.Varnost podatkov

Podjetje Spletna fuzija d.o.o. samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ipd. Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporablja piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP naslovom. Ti podatki se shranijo na Googlovem strežniku v ZDA, Google pa informacije uporabi za analizo vaše uporabe spletnih strani, zbere informacije o dejavnosti za operaterje spletnih strani ipd. Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, če zakon to dovoljuje, ali kjer zunanji sodelavci v imenu Googla obdelujejo podatke, toda vašega naslova ne bo povezal z drugimi morebitnimi informacijami, ki jih ima o vašem IP naslovu. Pred izdajo podatkov se lahko zavarujete tako, da onemogočite uporabo piškotkov v nastavitvah vašega brskalnika, toda s tem lahko izgubite dostop do nekaterih funkcij spletne strani. Z obiskom spletnega mesta privolite v obdelavo vaših podatkov s strani Googla v zgoraj opisani namen. Več informacij vam je na voljo na predstavitveni strani Google Analytics.

 

Upravljalec trgovine

Spletna Fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1001 Ljubljana
tel: +386 (590) 70 881
e-mail: info@power-box.si
Transakcijski račun: SI56 1010 0004 9631 694 (Banka Koper)
Davčna št.: SI14200724
Upravitelj je davčni zavezanec
Priglasitev 31.1.2011 na okrajnem sodišču v Ljubljani, št. vpisa 2011/12865
Matična št.: 3941523000

Back to top