PowerBox

Majhna škatlica, ki dela čudeže

Ali sploh veste, kakšne so prave zmožnosti vašega avtomobila?

TB-SSPowerBox je blagovna znamka t.i. optimizacijskih naprav oz tuning box, katera spremeni parametre elektronske krmilni enote vozila in tako med drugim povečate količino dovedenega goriva in pritisk polnjenja turbine. S tem opazno dvignete navor v celotnemu območju vrtljajev, ter tako pripomorete k izboljšanju pospeškov vozila. Prav tako prispeva k nižji porabi goriva med vožnjo v območju največjega navora (seveda pod pogojem, da je vozilo v ustrezni prestavi), poleg tega pa bo vaš motor v primerjavi s prejšnjim stanjem postal veliko bolj živahen in močan.

PowerBox nudi neprekosljivo učinkovitost in zmogljivost, katero boste občutili že prvo minuto po vgradnji. Naprava s pomočjo 64 Mhz digitalnega mikroprocesorja poskrbi za največji možni izkoristek moči, saj s pomočjo dinamičnega mapiranja, ki je prilagojeno vsakemu posameznemu avtomobilu, zagotavlja pravilen dovod goriva v vaše vozilo.

RAZLIKA MED REMAP (CHIP TUNING) IN POWERBOXOM

Remap je pravzaprav spreminjanje parametrov elektronske krmilne enote (ECU) v avtomobilu, pri katerem usposobljeni strokovnjak za namene izboljšanja moči in/ali porabe goriva na različnih točkah spremeni sistem dovajanja goriva v motor. Dober remap se izpelje s pomočjo dinamometra z valji pri katerem strokovnjak, ki opravlja remap, s pomočjo uporabe računalnika staro programsko opremo elektronske krmilne enote na vašem vozilu zamenja z novo.

PowerBox je prava izbira za ljudi, ki želijo sami, brez večjih zapletov, in po ugodni ceni izkoristiti celoten potencial avtomobila.

Power-box je po učinku remapu pravzaprav precej podoben, vendar pa pri njem ni potrebno spremeniti programske opreme na elektronski krmilni enoti vozila, pač pa se napravo le priključi na kabelski snop v vozilu. Power-box lahko tako v realnem času spremeni signale iz elektronske krmilne enote, kar pomeni, da bi se v primeru, če bi Power-box odstranili, vozilo vrnilo v prvotno stanje.

KAJ TOREJ IZBRATI?

Prva stvar, ki jo moramo poudariti pri odgovarjanju na tovrstno vprašanje, je dejstvo, da tuning box naprave med seboj močno razlikujejo. Prav tako se med seboj razlikujejo tudi remapi, zato je od vaših osebnih zahtev odvisno, katea opcija vam bo bolj ustrezal. Izredno dobre rezultate, ki so opazni v izboljšanju moči, navora in porabe goriva, ter zmanjšanju turbo luknje, zagotavljajo tako kakovostne tuning box-i kot tudi kakovostni remapi. Največja razlika med njimi pa je prav v ceni.

Na trgu je žal na voljo mnogo podjetij, ki ponujajo remape in tuning naprave izredno slabe kakovosti, zaradi česar lahko kaj kmalu naletite na kombinacijo slabe učinkovitosti s katero lahko svoje vozilo močno poškodujete, namesto, da bi ga izboljšali. Dejstvo pa prav gotovo ostaja, da ima PowerBox nekaj zelo pomembnih prednosti pred remapom, kot je npr. to, da pri namestitvi PowerBoxa ne izgubite garancijo vozila. V primeru menjave avta vam ni potrebno ponovno v delavnico in plačati nov “remap”, ampak vam obstoječo napravo preprogramiramo za nov avto. Tudi pri ceni je kar nekaj razlike, seveda v prid PowerBox-a, ki je ugodnejši do “remap-ov”.Omenili pa smo tudi že enostavnost montaže, ki vam prihrani veliko časa, saj ga ne izgubljate z vožnjo do delavnice, kjer za več ur pustite avto, da vam naložijo remap.

Garancija vozila

Z uporabo PowerBox-a ne izgubite garancije vozila.

Prihranek časa

Montaža PowerBox-a je veliko hitrejša od remap-a oz. “chip tuning-a”.

Več moči

Razmerje med pridobljenimi konjskimi silami in ceno je pri PowerBox-u veliko ugodnješe.

Back to top