Vprašanja

Vprašanja, ki nam jih stranke pogosto zastavijo

Ali sploh veste, kakšne so prave zmožnosti vašega avtomobila?

Naši izdelki so narejeni tako, da delujejo znotraj tolerančnega območja, ki je tovarniško določen, in znotraj specifikacij vašega motorja. Osnovne nastavitve PowerBoxa ne dvignejo maksimalnega tlaka goriva, kar bi lahko povzročilo obrabo na sistemu dovoda goriva.

Večina cenovno ugodnih proizvodov je sestavljenih iz nekvalitetnih in nizko cenovnih elementov, hkrati pa ne vlagajo ničesar v razvoj. Visoko moč v najvišji točki je zelo enostavno doseči tudi s takšnimi cenovno ugodnimi rešitvami, a pri tem se pozablja na zanesljivost in povečanje moči v celotnem razponu vrtljajev. Do kakovostnih in kvalitetnih karakteristik pa se pride le z veliko vlaganja v razvoj in testiranja.

Vsekakor! Prednost našega produkta je v tem, da ga lahko uporabite znova in znova, če zamenjate avto. Box nam pošljete oz. prinesete in vam ga hitro preprogramiramo. Strošek preprogramiranja je 40 EUR. V kolikor je zaradi drugačnega tipa motorja potrebno zamenjati še kable, pa je strošek teh le 15 EUR.

Vsekakor! Ponujamo vam 14 dnevno obdobje, v katerem lahko testirate naš izdelek. V kolikor se v tem obdobju izkaže, da naš izdelek ne zadovoljuje vaših pričakovanj, lahko izdelek vrnete in vam bomo povrnili kupnino.

Naši produkti so popolnoma optimizirani, tako da nikoli ne prihaja do tega, da se v sistem dovaja prevelike količine goriva, zaradi česar se potem pojavlja črn izpušni dim. V kolikor vaše vozilo pred namestitvijo PowerBoxa ni imelo črnega izpuha, ga tudi po namestitvi nebi smelo imeti.

Da. Vsi naši izdelki so narejeni tako, da delujejo skupaj in v harmoniji z vašim filtrom in ne povzročajo dodatne obrabe.

V nasprotju z nekaterimi konkurenčnimi produkti, pri našem ni potrebne nobene modifikacije kablov in konektorjev na vozilu. Iz tega razloga se po odstranitvi PowerBoxa ne vidi nobenih sledi, da je bil kdaj koli nameščen.

Ne. PowerBox je osnovan tako, da je namenjen za začasne namestitve, predvsem ko predvidevate, da boste potrebovali večjo moč motorja oz na daljših poteh zaradi manjše porabe. Montaža in demontaža je povsem preprosta in vzame zelo malo čas. Ko avto prodajate se box enostavno sname, prinese do nas in vam lahko namestimo program za vaš novi avtomobil. Cena novega programa je 40 EUR.

Seveda! Montaža je zelo enostavna in ne potrebuje nobenega naprednejšega znanja. Potrebujete le nekaj veščin iz vijačenja in vklaplanja kablov. Priložena so tudi slikovna navodila, tako da vam delo še dodatno olajšajo. V kolikor menite, da montaže ne zmorete sami, vam za ceno 20 EUR montažo opravimo mi.

Back to top